Rapsolja och skam

Sitter med rapsolja i håret för att få bort limmet som envist bitit sig fast. Ska nog köra med clips, ja. Lim sliter så förbannat mycket, men det blir snyggare och mer realistiskt. Allt är ett dilemma. Jämt.

Jag skapade ett konto på Bilddagboken för sisådär 3 minuter sen men tog bort det direkt för jag tänkte; vad ska jag med Bdb till? Jag orkar inte. Jag har gett upp.
Första gången jag hade mitt Bdb konto hade jag nästan 500 bevakare. Det var väl någonstans på 460 eller vad det nu var. Sånt gjorde en glad, i alla fall lite. Men jag vet att jag kommer aldrig komma upp i det igen, så vad är vitsen? Och varför ska jag ha ett konto där, egentligen?
Så jag struntar i det och låter folk besöka bloggen istället. Bloggen är bra, för där kan man samla allt man kan tänka sig under ett och samma tak om man nu kan uttrycka sig så.
Jag har jättemånga olika kategorier och skriver liksom om allt möjligt, här och nu. För jag vill ha min blogg personlig och mångsidig. Bloggar som bara inriktar sig på ett område kan bli tråkiga i längden. Notera att jag sa kan, inte blir.

Som vanligt har jag fått fina kommentarer. Dem gör mig glad. Som sagt så känner jag världens bästa människor.
Själv så önskar jag att jag kunde få tillbaka lusten att läsa andras bloggar. Jag kollar de flestas, men jag kommenterar sällan. Och jag vet själv hur det är att blogga utan att få respons. Man blir uttråkad.
Så fy skäms på mig. Måste bättra mig på den punkten- också!

Imorgon är det skola och jag är inte sådär jätte peppad. Ligger efter något så enormt. Tror jag kanske var i skolan sammanlagt en månad på hela förra terminen, och det är nästan skamligt. Eller, det ÄR skamligt.
Tar ju studenten och allt det där i år. Vet att jag inte kommer få världens bästa betyg men när jag väl är i skolan så försöker jag i alla fall. Om jag orkar, dvs. Ibland orkar jag ingenting och då degar jag bara hela lektionerna.

Det ska dock bli roligt att träffa Bambi igen. För jag saknar henne massor. Hon är så bra.

Nu ska jag försöka läsa lite bloggar och förhoppningsvis kommentera några också. Har ca en timme kvar att ha i oljan i håret så vad ska man göra?

Förresten ska jag bränna över Paranormal Activity till DVD skiva och tvinga mamma och Tommy att se på den. Gillar den filmen, den är bra.

En annan sak: jag har ÄNTLIGEN fixat länkarna i menyn, så de är liksom up to date. Tänker inte på att folk gör nya bloggar och sådär, men nu ska alla stämma. Saknas några bloggar som jag läser, men vet inte riktigt om ni vill jag ska länka er? Skriv en kommentar i så fall :) Peace.
Bambi

Jag saknar dig med, sjukt mycket och du är bra. <3

Vi ska bli bättre i år, så vi får typ.. tvinga oss till skolan (:

Ninni

- skribent på http://ninjapuff.se

Sv: Tack för din fina kommentar, måste även säga detsamma! And btw, jag älskar din blogg.. brukar faktiskt gå in flera gånger nästan varje dag.

Emma

- skribent på http://xkiddown.blogg.se/

Hoppas allt är bra med dig!:)



Skulle bara säga att jag har lagt till en länk till din blogg på min blogg:D.



Kram kram<3

Maskrosmor

Kul att du länkat till mig... Vad glad jag blir... KRAM



Jag läser alla dina blogginlägg men kommenterar inte alltid...



Hur gör du, bruksar du manuellt gå och titta i bloggarna du följer lite då och då eller prenumererar du på något vis? Jag följer din via bloglovin.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info