Havets mörka hemligheter

Goddagens. Jag sitter och fryser, är proppmätt och pratar med Bambi. Laddar även ner Titanic 2, visste inte ens att den kommit ut än. Men storyn verkar lame och många har kommenterat att den är skitdålig. Men ändå, Titanic är Titanic - kult!
Jag har faktiskt alltid varit intresserad av det fartyget. Har sett många dokumentärer om det och tycker det är jättespännande. Lite nörd är jag allt, men det är faktiskt intressanta saker!

Skolan gick bra, fast nej egentligen inte. Vi ska göra våra egna spel i Multimedian och jag vet ju inte script eller någonting så jag målade bara min figur och dens omgiving. Gjorde ett spöke i ett gammalt slott.
Efter skolan var det BUP, och vi bestämde att vi ska ses varannan vecka istället för varje, eftersom jag ändå bara sitter där och inte pratar. För hon vill inte att jag slutar gå dit helt, även om jag framförde att det är det jag vill.

Har blivit taggad i jättefina bilder av Bambi. Vem annars? Haha. Typ fina djur som gör konstiga saker. Ungefär lika konstiga saker som vi gör o__o

Jag fryser jättemycket och funderar på att sätta mig under täcket i sängen. Där är det i alla fall varmt.
Nu ska jag kolla bloggar och prata lite och sånna fina grejor. Pusshej
Bambi

Du gillar att bli taggad som mysko saker @:




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info