Film

Ikväll ska jag se på film, för det saknar jag att göra. Men jag tycker inte om att se på film själv, för det är inte alls lika roligt som med någons sällskap.
Funderar på vilken jag vill se. Laddar ner tre nya filmer, skräck såklart. Jag är ju skräckfanatiker, haha. De jag laddar ner är Mirrors 2 (ettan är grym så jag hoppas denna också är det!) The Crazies och Walled In. Hittar ingen AVI fil av SAW 7, och det stör mig. Jag älskar SAW filmerna och vill gärna se den sista. Ska leta vidare, för jag MÅSTE ha den.

Har ganska många filmer jag inte sett än. Brukar bara se film med syster eller med Bambi, men syster bor hos sin kille just nu och Bambi är ju inte heller här. De filmer som lockar mest att se är nog någon av SAW filmerna. Längesedan jag såg ettan nu, faktiskt. Brukar se på tvåan rätt ofta för det är min favorit av dem, men kanske borde se ettan då.

Lite lustigt, jag blir aldrig rädd för skräckfilmer och rysare, men spelar jag sådana spel eller spel överhuvudtaget med monster som jagar en så blir jag rädd och skriker av panik. Det är faktiskt bara två filmer som fått mig att hoppa till, och det är Dead Mary och The Descent. Sen finns det många skräckfilmer som är äckliga, men de är inte läskiga. Jag mår t ex illa när han polisen i SAW 3 sågar av sig foten, och jag tycker dockorna i Dead Silence är obehagliga.

Nu ska jag ta mig lite te. Uppdaterar kanske senare, vi får se.
S

Blir sällan rädd för skräckfilmer heller. Enda filmerna jag inte tål är The grudge. Vet inte varför men blir sjukt paranoid av dom xD



Du gjorde mig sugen på te, så ska också ta en kopp.

Lisette

Jag gillar heller inte att se film själv, det bästa är att se tillsammans med pojkvännen i sängen eller med kompisar :D

beccz

åh, tråkigt att höra :( men de elva åren som dom levde måste ha varit bra iaf! men man ska göra allt för dom så länge de lever, för då vet man iaf att dom har haft ett bra liv. hoppas du får dina djur snart, för som du sa, djur är verkligen livet, så himla underbara!



Glad att jag kunde bidra med något, stor kram <3

Mimi

Sv: De önskar jag också :/ <3

Bambi

Jag tycker inte att Mirrors var speciellt bra D':

Bara roliga scener xD




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info