Bloggtorka

Idag är jag extremt trött, och då menar jag verkligen extremt.
Mamma försökte få liv i mig förut, men jag var i princip död. Orkar inte skolan idag och har ställt in BUP. Vill bara sova bort hela dagen men jag orkar inte ens det. Ska sova en stund senare i alla fall.

Mina filmer blev färdiga inatt också, känns bra. Fast nu har jag ännu mer film att se... De jag laddade ner var:
The Grudge 1-3 (japanska versionerna)
The Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave
The Horde
Zombie Flesh Eaters
För någon dag sedan laddade jag även ner Otogiriso och så har jag en film som handlar om dockor också. Tycker dockor är jätteläskiga! Filmen heter Puppet Master Axis of Evil. Någon som sett den och vet om den är bra? Laddade ner den i november tror jag, men vågar inte se den själv. Dockor är som sagt INTE trevliga!
Sen har jag ju såklart massa andra filmer. Ska försöka få mamma till att se någon av filmerna med mig sen, men hon gillar inte splatter filmer. Så då är väl Paranormal Activity mest lämplig, eftersom hon gillar spökfilmer.

Jag skriver en del om film nu för tiden, men det är för att jag i regel inte har så mycket annat att skriva om. Mina dagar är inte så speciella och mitt liv står rätt så stilla. Jag mår ungefär som alltid och det händer inte så mycket på den fronten. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om, för min skrivlust är inte så stor som den brukar vara. Det blir mest meningslösa inlägg och det får ni väl stå ut med ett tag antar jag. Ska få tillbaks min skrivlust!

Föressten, fortsätt gärna ställa frågor till mig via Bloggsvar i sidmenyn, jag svarar så fort jag kan!
Bambi

Filmen är alltid bra att ha, speciellt om man har tråkigt. D':



Btw, vad var det för spel du hittade som var creepy? xD

S

Du har rätt bra filmsmak (y)




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info