Babbel

 

Åh vad jag älskar solljus på dagarna! Man får perfekt hy!

 

Dagen har varit ganska långsam. Klockan är inte ens fem, och jag känner mig trött redan.
Tommys mamma kom förbi och vi åt middag, fikade lite och hon och mormor kommer jättebra överrens. Gör mig glad, för jag vill att mormor ska ha det bra.
Sminket blev förvånansvärt också bra idag, och håret. Puffigt på sidorna och fram men bak är det platt så det såg lite knasigt ut men över lag såg det helt okej ut. Vissa dagar har man tur. Sisådär en gång om året. Så detta är väl sista dagen jag lär ha bra hår och sminkdag på hela 2011, haha.

Jag läntar SÅ till imorgon! Vi ska dock upp jättetidigt för att jag ska hinna i tid, haha. Men det gör mig ingenting. Man kan ju sova i bilen om man nu skulle behöva göra det.
Ska köpa en hel del. Mamma ska ha födelsedagspresent och den blir rätt dyr, och så ska jag ha tvåpack lösögonfransar och så hårtoning, kanske ett par nya strumpbyxor (mina nätstrumpbyxor är helt sönder och jag vill ha ett par leopardmönstrade) och så ska jag ju pierca mig. Det blir en dyr dag. Får snåla nästa månad. Måste spara till tatuering också.


Får lov att tacka alla för era fina kommentarer. Ni gör mig på bra humör med era söta ord och gulliga meningar. Ni betyder, allihop.

Peace.


Saga

Söt du är =)

Empa

Det finns inte nog med ord som beskriver hur fin du är. Vackring.

Fannii

Du är sööt :D

Det kommer nog bli gr8 med cheeksen imorgon! :3

Julia

Du är den finaste jag vet.

Lisette

Fan vad vacker du är!<3

Tilma

vacker <3

Mimi

Du är ju så jättefin, en ängel helt enkelt <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info