Jag lever

Idag har jag fått ta mig tid att skriva ett inlägg. Har ingen ork egentligen, men kan inte heller låta bloggen stå tom allt för länge.
Igår var jag hos mormor och det var trevligt. Men jag var så trött så jag somnade nästan hemma hos henne.
Idag har jag inte gjort någonting. Vaknade vid kvart i ett och sen har jag inte gjort någonting alls. Är så trött att jag funderar på att sova en stund.
Ska träffa Elisabet imorgon och jag vill verkligen inte. Kan de inte bara lämna mig ifred?
Det är i alla fall lov hela nästa vecka och det känns bra. Då kan jag vara hemma utan att ha dåligt samvete. Och på fredag ska jag till Överby och kolla på jeans. Mina favoritjeans har spruckit i grenen...

Mår inte bra någonstans för den delen heller. Spenderar dagarna inne i mitt rum med film eller musik, eller så är jag ute i resten av huset kortare stunder för att gosa med Tex. Och ibland går jag ut med honom trots att jag inte orkar. Vill bara upphöra.

Fick förresten en liten konstig kommentar till min Bloggsvar. Någon skrev att jag var fejk och jag höjde ena ögonbrynet och tänkte att det var nog det konstigaste jag hört. Vadå fejk? Konstigt folk det finns...

Har också fått väldigt många förfrågningar om bloggdesign. Jag blir så trött, liksom det är säkert 7 stycken nu. För det första: jag mår inte bra. Jag orkar inte. För det andra; lär er själva? Då får ni den precis som ni vill och det ÄR inte så svårt. Och för det tredje; jag gör inte designer utan att få något tillbaka. Därför gör jag i princip bara till mina vänner, för dem kräver jag ingenting av. Men ni kan väl ändå åtminstone respektera att inte begära designer när jag mår såhär? Visa lite respekt.

Ska nog se på film nu. SAW kanske. Älskar ju SAW filmerna.
Jag känner mig inte värd livet.
HannaH

massa kärlek till dig min vän, du finns i mina tankar <3

Emma

Det är så synd att se någon må såhär dåligt. Jag skulle vilja springa till dig och ge dig en kram och inte släppa förrän det är bra.



Du förtjänar varje sekund av livet <3

Tintin

Vet med mig att jag skickat någon fråga om bloggdesign för inte så länge sen. Jag tänkte mig inte för. Jag är ledsen <3

Fannii

Livet är en gåva och man får det inte utan att förtjäna det!

Jag älskar dig Emelie<3

Tilma

- skribent på http://lo

<3<3<3<3

Maskrosmor

Kramar om Nä vad gäller design så har jag inga planer på att be dig fixa sådant nu när du mår som du gör. Dessutom har du ju redan hjälpt mig väldigt mycket och jag har lyckats lära mig en del själv samt en del via dig.



Jag skulle däremot gärna vilja när du orkar att du antingen lär mig hur jag själv skall ändra Arkivet så att det blir som de du har nu eller om du ville skicka mig koden så jag kan pröva mig fram eller en länk. Jag har letat. Men som sagt. Ta det lugnt, det brinner inte i knutarna. Jag kan vänta, ditt mående är viktigare för mig.



Kramis på dig!

danni.

♥♥♥ till dig fina.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info