Fuck off

Dagen har varit lång och stressig. Har i alla fall tvättat och hämtat ut Cipralex på Apoteket. Tittade inte på klockan när jag gick så när jag kom till stan var det helt öde och alla affärer var stängda och jag fick lite panik. Såg att klockan inte ens var halv tio och allt öppnar tio, inklusive Apoteket. Fick vänta men tillslut fick jag tag i medicinen, men fanskapet Gunilla på vuxenpsyk har fortfarande inte sett till att jag får nya recept så Imovane är slut och jag har inte ens fått recept på Haldol trots att jag skulle börjat med den förra eller förrförra veckan. Båda mamma och Elisabet på BUP har ringt henne men nej, det skiter hon i. Och hon har inte kontaktat mig ännu heller. Blir så fucking förbannad på psykiatrin och folk i allmänhet. Behöver ju mina mediciner!!!

Jag har i alla fall fått svar från både Gudrun och Solveigh på boendestöd och vi har beslutat att låta boendestödet vila ett tag men jag är fortfarande "kvar" eftersom det inte är beslutat vem som ska dela ut mina mediciner. Det var meningen att mobila teamet skulle dela ut dem i två veckor, och nu har det gått fyra veckor och ingen har hört något om vem som ska dela ut dem framöver, varken socialtjänsten eller mobila teamet. Det är också något som Gunilla har ansvar för att ordna men hon är helt blåst i skallen. Jävla kärring. Orkar fan inte med alla idioter...

Köpte världens godaste kakor idag, ICA's cookies med vit choklad och tranbär. De godaste kakor jag någonsin ätit, kunde inte slita mig ifrån dem så åt upp allihop. Fick såklart ont i magen efteråt, även om jag inte åt upp alla på precis samma gång. De får jag köpa igen!

Imorgon blir det storstädning och om jag orkar ska jag bege mig ut och köpa mjölk och smör och toalettpapper. Orkade inte idag.

Gick förresten vilse när jag skulle hem från stan. Dagdrömde och var helt i min egna värld när märkte att jag var på en gata jag aldrig sett förut. Såg motorvägen (?) och fick panik. Men följde min instinkt och hittade i alla fall hem tillslut.

Idag är en riktig skitdag och jag är förbannad. Det är faktiskt psykiatrins ansvar att skriva ut recept och ta kontakt. Och vad fan krävs det? Mamma pratade med Gunilla förra veckan och frågade vad fan hon höll på med eftersom hon ställde in när vi skulle ses första veckan i april men aldrig kom och sen inte hört av sig om ny tid och inte tar ansvar för medicineringen. Och hon har inte hört av sig ännu och jag orkar fan inte. Känner för att slå ihjäl henne om jag ska vara ärlig. Är så jävla arg.
Stjärnmullvad

Vissa människor borde inte jobba som det dom jobbar som.

Isa Draven

- skribent på http://missnothing.se

Usch, dåliga människor som jobbar på psyk känner jag igen, allt för väl. Men du har ju all rätt att byta om du känner att hon inte tar dig på allvar, för som du skriver själv: Du behöver ju dina mediciner & du ska inte behöva jaga någon för att få dem. Står du på de medicinerna så har du rätt att ha dem, då SKA du ha dem, så är det bara.



Egentligen så känns det som att den här läkaren (?) borde gå att anmäla eller något, men jag vet inte riktigt för vad, förutom att hon inte hör av sig/gör sitt jobb.



Men hoppas att det blir bättre för dig iallafall, & att den här Gunilla skärper sig. Min läkare var dålig på det ett tag men det hjälpte när jag klagade hos min psykolog & sa att det funkar inte. Visst, läkare är stressade men det betyder ju inte att de kan skita i patienterna som ju faktiskt är deras jobb.



Haha, nu börjar jag elda upp mig märker jag, så det är bäst att jag slutar skriva.



Hoppas att allting löser sig iallafall, & stå upp för dig, för du har rätt!




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info