Jag ber om ert råd

"Så blev jag expert på att vänta själv
Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån"

Hej alla. Idag är ingen vidare bra dag kan jag säga.
Mår dåligt och vill bara sova bort hela dagen, men det kan jag inte. Eller rättare sagt; jag får inte.
Just nu är jag hemma hos mamma och har ätit en baguette. Det var gott, men som vanligt fick jag ångest efteråt. Jag hade ju faktiskt ätit en banan innan...
Men vad ska man göra? Kroppen gör inte som hjärnan vill och det är enormt frustrerande.

Igår färgade jag underhåret svart, men det blev mer blått än svart. Directions svarta färg är inget vidare bra, men deras andra färger är kanoners.
Jag har enormt stor "bad hair day" idag, vilket man speciellt märker på luggen som bullar sig.
När jag säger ordet "bulle" eller att något "bullar sig" så betyder det är det fluffar sig på fel sätt. Ni ser ju själva på bilden. Riktigt fet bulle där.

Jag känner för att göra om min blogg, men vet inte hur. Har ni några förslag? Jag menar, det är ju ändå ni som ser den mest, jag kollar bara lite då och då för att se vad som kan förbättras.
Men ge mig gärna kritik. Vad tycker ni är bra, vad förstår ni inte riktigt och hittar ni inte överallt?
Vad är dåligt, mindre bra eller kanske helt enkelt förjävligt fult?
All kritik tas emot! Jag vill ha en grymt snygg blogg förstår ni, som alla säger "wow!" till när de kommer in på sidan. Det vore underbart att få många kommentarer om hur fin designen är, men för att komma dit har vi en lång väg att gå my friends. Med er hjälp kan jag komma dit, så ge mig lite kritik nu va! :}

Funderar på en rosa blogg igen, men vet inte. Det stämmer in med vad för färger jag älskar (rosa och vitt) men med mitt mående stämmer det inte alls. Och det är ju ändå mitt mående som kommer i första hand här i bloggen min, så därför är nog gråskala snyggare och mer lämpligt.
Men rosa är så fint...

Tack på förhand!

takai

- skribent på http://takai.blogg.se/

gillar detta upplägg :D

Tilma

tycker håret ser AWESOME ut ärligt talat :) fast det tycker jag alltid. riktigt fint är det.

Muff

Håret är vackert, som du!

Och designen som du har nu är grymt fin!

Maskrosmor

Vad gäller ditt hår så gillar jag det, att det skimmrar lite blått bland de svarta är bara bra, det blir mer liv i håret då och blått är fint =)Vad gäller bloggen så älskar jag den som vanligt men du ville ju inte höra bara att jag älskar din blogg så vad mer kan jag säga... bra fråga... Men jag har en fråga till dig.Du säger att du vill att bloggen ska bli bättre, du gillar rosa och vitt, men ditt mående går mera i grått så du tror att gråskala blir bäst. Varför?Jag menar, bloggen skall ju spegla dig, och de innebär dina favoritfärger, men även grått för att spegla ditt mående så varför inte försöka göra en blogg som speglar hela dig och inte bara ditt mående som det till stor del är nu =)Jag tror de kan bli riktigt bra om du kan kombinera rosa, vitt och grått, de blir liksom du på något vis. Vad tror du själv?

Mimi

Du är uber vacker flicka!Och det med din blogg, när jag såg att du ändrat din header till den du har nu fick jag ett wow-moment när jag skulle kolla om du skrivit, himla snyggt!

Maskrosmor

Måste nog hålla med Mimi om wow känsla när man ser din nya header, den är helt enkellt du och hur snygg som helst, så använd den gärna ett tag till men ändra färger i övrigt så du får in mer rosa. (liv) =))

Anonym

Rosa och grå är snyggt tillsammans ;)

Julia

Men älskling, om du blandar det du tycker är fint med dina känslor då? Blir inte det ganska fint? Dina bloggdesigner är verkligen jättefina, allihopa.
NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info