Emelie frågar läsarna

Hej kära läsare!
Jag har fått era svar på frågan vad som kan förbättras med bloggen, och de saker som ni gemensamt skrev mest om var mode och videobloggar.
I mode delen skulle jag skriva mer om min personliga stil och lägga in mycket bilder på den.
Vad gäller videobloggandet kan jag tyvärr inte ordna detta då jag bor på Kortbo. Kanske om jag låtsas att jag pratar i telefon, men vi får se :) Vad vill ni isåfall att jag ska prata om i videobloggen?

En annan sak jag tänkt att fråga om är hur många gånger om dagen ni kikar in här, och även vilka andra bloggar ni gillar att läsa. Vore kul att veta, så kommentera gärna!
Karin

Jag tycker du ska ha mer bilder på dig själv :) sånt är alltid kul. Och bilder på om du varit i stan eller gjort något annat ^^

Kollar din blogg 4-5 gånger om dagen ungefär, för du brukar uppdatera mycket och det gillar jag :3

Kram

Maskrosmor

Jag kikar in på din blogg flera ggr/dag och uppdaterar för att se om det kommit något nytt. Förutom din blogg kollar jag min makes (adress finns i min blogg), MaskeradeKamelens, Mimis och Bambis. Det är nog de jag följer, resterande är mest sporadiska besök.



Vad jag gärna skulle vilja veta mera om är hur det är att bo på Kortbo och dina tankar/känslor kring det och vad som är ditt mål både på Kortbo och sedan tiden efter. Kram



Hoppas du vill berätta om detta.

Mimi

Jag brukar kolla den 7-8 gånger om dagen, och ibland då jag beundrar de sättet du skriver på.

Julia

Följer dig ju via bloglovin, så kollar ju alla inlägg där. Och sen är jag ju in på din blogg flera gånger utöver det bara för att jag älskar dig, snyggo.



Jag läser en massa bloggar, massa proana bloggar osv. Många väldigt personliga bloggar. Och sen är det väl Fokis blogg, bara för att liksom.



puss bby <3

jessi

några gånger om dagen :) läser din, bambis och nicols

Lizz

Jag tittar in kanske 2 ggr om dagen, det blir lite olika. :)

Din blogg är bland de ända jag följer på grund av läsandets skull! <3

Jag lyckas alltid glömma bort adresser men en jag kommer ihåg är iaf misspandy.blogspot.se kanske inte så jätteintressant läsning men ja gillar hennes stil

tittar även in på Beccababycake.blogg.se ibland, grym tjej! ;D




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info