Vad tänker folk med?

Inte är det hjärnan i alla fall.
Robin kommenterade mitt inlägg med följande:
"Sensommaren 2007 var den värsta i mitt liv. Jag var 14 år och jag blev våldtagen.
Pics or it didn't happen."

... Först och främst,Robin; vem fan skulle fotat våldtäkten hade du tänkt? För det andra, varför skulle man ljuga om en sådan sak? Det är allvarliga saker och inget man skämtar eller driver om.
Jag blir bara så frustrerad på människor. Speciellt korkade människor som Robin. Varför i helvete skulle jag ha bild på våldtäkten? Det är inte direkt något man riggar upp kameror för. Jävla idiot.
Maskrosmor

Måste faktiskt säga att jag håller med dig. Man hittar inte på en sådan sak, vanligare är ju att man skäms för de.



Har du fått mailet jag skickade dig inatt? Är i desperat behov av ett handtag. Min privata blogg går inte att kommentera.. Gah!! Slita hår!

Muff

Vilken idiot.

Saga

Men guuud.... Vilken idiot! Skit i honom, folk som aldrig mått ritkigt dåligt eller varit med om något sådant, förstår inte ett jävla skit. Ignorera.

emma

svar: dom är så fina :D åhh ja dom är assköna <3

Mimi

Tröga människa som skriver sånt där, det är ju inget man vill ta kort på direkt morr Odh du, du är lika fin som alltid avis

Sandra

Fyfan vilken idiot! Den människan måste ju va helt jävla cp! ÅH blir så arg på sånt!

mimmi

inte direkt så att man fotar för att man vill minnas. jag förundras gång på gång av hur vidriga saker människor kan vräka ur sig.

Empa

Jävla fitt idiot, folk kan verkligen inte tänka nuförtiden.

Emma

Fan vilken sjuk jävel, patetiskt!

An någon anledning gick det inte att kommentera inlägget under om grästorp, så skriver här: jag var där i helgen, och det var fint, blev massa coola bilder!

tilda

Emelie, du måste hjälpa mig! Folk kan inte kommentera min blogg och eftersom att de är du som har designat den så måste du hjälpa mig! :o

Maskrosmor

Oj, ny design ser jag =)



Snälla, hjälp mig så man kan kommenteera min privata blogg, du har fått uppgifterna på mail. Vet ingen annan jag kan be och för mig är det oerhört viktigt att få kommentarsfunktionen fungerande igen.

sara

vilken idiot! helt jävla sjukt. håller helt med dig.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info