S något heter egentligen Seroquel

"Seroquel är ett modernt atypiskt antipsykotiskt läkemedel för behandling av schizofreni och bipolär sjukdom. Seroquel tillhör gruppen antipsykotiska läkemedel. Verkningsmekanismen av antipsykotika är blockering av D2-receptorer. Seroquel finns även som depottablett - Seroquel Depot. Med Seroquel kan tankar, känslor, sinnesstämningar och verklighetsuppfattningar normaliseras, helt eller delvis, vilket ökar förutsättningarna för att patienten ska kunna leva ett bra liv trots sin sjukdom."
- psykiatriinfo.se

Min nya sömnmedicin som jag i tidigare inlägg kallat för "S något" har nu blivit klarhet för mig och heter Seroquel. Jag har fått den utskriven som sömnmedicin och ångestdämpande under natten. Jag känner att jag blir väldigt stirrig av den och det orsakar att mina ögon lätt torkar ut då jag sällan blundar efter att ha tagit den. Mycket märkligt.

Idag har jag med hjälp av väldigt mycket shampoo, olivolja och balsam lyckats få bort allt äckel lim ur håret så nu är det lent och fräscht igen. Känns jättebra, nu saknas bara lite pengar så jag kan köpa blekning.

På fredag ska jag på begravning. Min gammelmoster Astrid har dött och må hon vila i fred. Trodde faktiskt inte hon skulle dö såhär, detta året. På något vis hade jag väl tänkt att hon skulle vara odödlig...
Men Segerlöv's släktet dör sakta men säkert ut, vilket är hemskt att känna till. Jag hoppas i alla fall inte mormor dör snart. Min mormor är bäst.

Sex stycken Seroquel och en halv flaska Theralen senare och nu är jag dåsig i huvudet. Ska sova nu. Godnatt, bilder kommer, jag lovar!
Viki

Oj, nej vad hemskt! :(

Min mormor hon... kommer kanske dö. Men nej, det kan hon inte, det får hon inte. Jag vet inte vad jag ska ta mig till om hon försvinner...



Hihi när jag läste "seroquel" kom jag att tänka på en bilduppgift vi hade, vi skulle göra reklam om nåt o det hette likadant ^^ Dålig humor jag vet.



Kram

Maskrosmor

kram älskade vän.

Mimi

Älskar dina designer på bloggen, du är superbra! :)

Emma

Härligt att limmet är borta! :D

Synd det där med din gammelmoster...

Lina

åh, akta så att du inte får leverproblem, söta fina <3

Anonym

en halv flaska, det kan man somna forever av




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info