Ny design

Ny design, frost heter den. Vad tycker ni? Själv är jag inte nöjd med headern.
Nu väntar BUP samtal. Vi hörs senare!
E

- skribent på http://chariots.blogg.se/

Bloggen blev jätte fin!

Lisette

Jättefint blev det!

Bambi

Det blev najs!

Empa

As fint blev det! :>

Gillar namnet på den också. ♥

Blanca

Blanca

shit va vacker du är kvinna!! <3

fannii

Jättefint blev det ju! Det var därför du hade lösenord nyss va? Trodde du hade gjort den privat där en stund x) lycka till på mötet!<3

F R I D A

Det blev fint :)

Saga

Snygg design! Men ett tips/en idé: Flytta upp bilden på dig i headern lite, så att inte ögonen kommer precis vid kanten =) Det kanske är drf du inte är helnöjd? ;)

Nezza

Nice design! Och du är riktigt fin! c:

Maskrosmor

Jag gillar din nya layout väldigt mycket. Faktiskt mer än den rosa du hade innan =) Den känns mer sammanhängande och den blåa färgen är underbar och vilsam för ögonen. Och appropå ögon så älskar jag dina otroligt vackra ögon, tycker du skall vara stolt över dem. Visa ögonen mera =))



De enda som jag stör mig lite på, men de kanske är lokalt hos mig? Är att när jag går in på sidan för att kommentera din blogg så ser headern lite konstig ut. Dina vackra ögon blir på något vis vingklippta... ogilla



Lite svårt att förklara. Men titta här: http://www.derefeldt.se/blogg/headern.jpg

Maskrosmor

Jo en sak till. Jag kanske är blind, men hur hittar jag tillbaka till startsidan på din blogg? Ok, jag vet att jag självklart kan ändra adressen i webläsaren och komma tillbaka på så vis, men finns det ingen enklare och snabbare väg?



Nu är jag ju inne på detta inlägg och kommenterar, (http://anxietycore.blogg.se/2010/october/ny-design.html?_tmp=c7cf04c085286e620e6e54dd201bc7425be1675b) går jag till fliken "nytt" ser jag detta som nyaste och därefter några äldre inlägg. Men nu råkar jag veta att du skrivit ett inlägg efter detta som jag nu vill läsa!

Julia

Jättefin ju.




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info