Lycka för dagen

Åh, jag vet att jag blir sådär löjligt överlycklig av småsaker, men att åka till Göteborg är något som verkligen gör mig lycklig!
Jag ser fram emot morgondagen grymt mycket kan jag lova.
Ska kolla efter en varm tröja också, för jag fryser så himla lätt. Men i förstahand kommer löshår och lim, och kanske ett par lösögonfransar också. Får se hur mycket pengar jag har över sen.

Kawaii Design har flyttat till Haga Nygata 15, och jag får väl hoppas syster och jag hittar dit, haha. Lokalsinnet är inte det bästa nämligen. Totalt rå-älskar den affären, men det är synd man inte är smal nog att kunna ha deras fina kläder. Men jag jobbar på det, katching!

Idag har jag gjort och stekt pannkakor. Det gick mycket bättre än sis, och de blev jättegoda! Men nu mår jag illa och har ont i magen. Ska ut och gå en sväng sen med Jana.

Vad har ni för planer för helgen?

Och Becca, du är ingen idiot från det förflutna. Syftar på några specifika idioter :(
Och Maskrosmor om du läser, jag hittar inget fel i din meny med Firefox. Kan kolla sen i Internet Explorer om jag hittar något fel.
Hej då!
Saga

Äh, man kan ju alltid fråga sig fram ;) Hehe.

Michi

om du ska till kawaiishop så kan jag säga en beskrivning att hitta dit.



Om du vet hållplatsen Järntorget, gå av där. Mot burgerking hållet fast mer åt vänster finns det en gata man kan gå in till som kallas haga. Så går du neråt den gatan, efter det svänger du vänster när det blir en "korsning". Sedan fortsätter du och håll ögonen öppna så ser du den. :'D

hoppas det hjälpte

Muff

Härligt att höra att du mår okej och jag hoppas din morgondag blir kanon!

<3

HannaH

åh ja vill ses då ju<3



ska du till kawaii design, hoppa av vid järntorget, o där bokia är, gå den gatan upp så hittar du <3

Maskrosmor

Jodå... Jag läser...



Hmm.. jag har också letat och hittar inte knaset men det verkar fungera nu =) De enda e väll att en del läsare inte ser å ä ö som jag skriver utan konstiga tecken och vad de beror på har jag ingen aning om... kram



har du föresten sett i min blogg att tösa min fått gröna slingor? Hon var superstolt, men hade helst velat ha lysande rosalila. Hon såg en peruk inne på shock då vi besökte butiken i Sthlm =))

Emma

Göteborg är en grymt härligt stad! (:

Bra att du sa att kawaii design har flyttat förresten, hade jag ingen aning om!

mamiz

Glad för din skull och att Kimona skall med,hoppas ni får en kanondag i Götet.kramiz

Viki

Hej, ville bara säga att din blogg är helt underbar! :)

Lånade det där lilla hjärtat om det är okej :)

Hoppas allt är bra!

Kram <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info