Låt inte de jävlarna vinna

Orden står helt still i huvudet. Jag har stirrat ut i tomma intet i säkert en kvart.
Jag har haft möte med skolan. Ångest. De sa att jag bara ska läsa Multimedia och Rörlig Bild ett tag nu. Det innebär ändå fyra dagar i veckan, fast mindre timmar. Ångest. Om jag inte klarar detta, då är jag mer värdelös än jag trodde.
Jag har ätit två bananer idag. Ångest. Sen blir det middag. Äta lite lite lite var det ja. Måste ju äta här, och det suger. Jag vill inte.
Imorgon ska jag till BUP. Elisabet kommer vilja lägga in mig igen. Jag var nämligen 6 timmar på akuten inatt och sydde fem sår. Lång väntetid, hatar akuten. Hatar sprutor.
Fick veta att jag skurit av nerver på vänsterhandled och det är därför jag inte har någon känsel där. Det känns alltid bedövat och det är bra på sitt vis, men läskigt på ett annat.

Nu undrar ni säkert varför mitt inlägg heter "låt inte de jävlarna vinna". Well, I'll tell you:
I dagens samhälle har folk inget vett överhuvudtaget. Man smutskastar andra, misshandlar och våldtar som om man styrde världen och har all rätt att göra sådant. Som om man äger alla andra människor. Som en översittare. Jag säger bara: låt inte de jävlarna vinna. Stå upp för din sak. Var stark även när du är svag. Jag ger upp gång på gång men lyckas alltid ta mig tillbaka för att sedan falla igen. Det är ett system, en cirkel som aldrig riktigt tar slut.
Jag har fått höra en massa elaka saker om mig själv sen jag var liten. Det var att jag var fet, hade fula kläder, för att min syster var si och så, för min läppfärg och för mitt stora födelsemärke jag har på högerhalvan av ansiktet.
När jag gick i sjuan så smällde Rasmus i min klass till mig på rumpan, och det var tydligen jätteroligt.
"Ser du hur fettet dallrar?!" skrattade han till vår klasskamrat Johan.
Johan var tyst, tror inte riktigt han visste vad han skulle säga.
Från och med den dagen gick jag ner 20 kg och vikten blev det absolut viktigaste för mig. Att vara smal blev som en besatthet.
Men jag tyckte aldrig jag var smal. Jag tyckte jag såg ut att väga 100 kg. Det är först nu jag inser att jag faktiskt jagade det jag redan hade.
Men sen kom den. Dagen då allt förstördes. Dagen som innebar Remeron.

Remeron är en anti depressiv medicin som ger kraftig viktuppgång. Mamma tyckte jag skulle ha den när min BUP läkare föreslog den, eftersom hon tyckte jag skulle gå upp lite i vikt. Men resultatet blev förödande. 30 kg i viktuppgång. 10 kg mer än jag vägde när jag blev mobbad för min vikt.
Jag insåg snabbt att det här inte var bra. Det var verkligen inte alls bra. Jag skar in en markering vid sidan av magen där jag ville ha min midja. Ärret går från mellanrevbenen till höften. Den markeringen ska en dag bli till midja. En dag ska jag vara smal igen.

Vad jag försöker säga är att ingen, ingen! ska någonsin få trycka ner dig. Du är bra. Du är unik. Du är DU. Ingen kommer någonsin bli som dig.
Även om jag inte är unik, värdefull eller bra så vet jag att det som pågår är fel. Det är inte normalt att  hacka på andra så att de vill ta livet av sig. Det är inte normalt att bidra till någons självmordsförsök.
Det är absolut INTE okej, att snacka skit om andra. Grupptryck? Javisst. Men man får fan skylla sig själv om man beblandar sig med idioter. Patetiska, jävla idioter. Hela högen. Dö.
Linnea

Du är bra. Och så jävla stark, så som du kämpar. Låt dem inte trycka ner dig, låt inte de jävlarna vinna. Du är är värd så mycket mer. Och livet är värt så mycket mer än en smal midja.



Ta hand om dig*!

<3

Muff

Du är unik Emelie. Du är bra. <3

Jozefine

word up!

Emma

Det du skriver stämmer verkligen. Du vinner mot de som jävlas för att må bättre själva! I slutändan får man väl hoppas att de får dåligt samvete, och då är det du som står där och är stark, inte dom.

Maskrosmor

Älskade vän... Jag blir mållös. Du är ju för h'lvete precis allt du skriver att du inte är, du är unik och du är värdefull, värdefull för mig och jag tycker du är vacker. Tyck vad du vill, men mitt tycke står fast, du är UNIK, VACKER, VÄRDEFULL och ett maskrosbarn.



du har helt rätt i att världen är full av idioter, i varje fall är det tyvärr de som synns mest.



Det gör ont i mig att läsa om hur du skurit dig. KraM du vet vart jag finns!

Julia

Du är så bra. du har så bra åsikter och jag älskar dig så himla mycket. du är bra som du är, helt underbar är du.



du ska inte skära, du får inte, älskade du..

Louise Segerlöf Edin

Älskade hjärtat mitt!!!!!!!Jättebra att du förstår att det finns idioter som du inte kan göra någor åt.Jättebra att du börjar förstår hur underbar,vacker och enastående du är!!!!!!!!!!!!!!JÄTTEHEMSKT ATT DU SKADAR DIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kramizar i massor från din mamiz

Anonym

hur många stygn?

Empa

Du skriver sanning.

tilda

hej gumman!

jag återställer mina kodmallar nu.

Kan du hjälpa mig med att fixa en ny likadan design? <3

puss tilda

du kan kontakta mig via facebook, msn eller logga in på min blogg och skriva något och spara de i utkast så läser jag de sen.

Ta hand om dig snuttan <3

Emelie

Du är stark Emelie.

Fortsätt så, du har underbara vänner som försöker få dig komma upp på fötter igen.

Du är speciell, det vet du nog också.

Långt långt in kanske du vet att just du är speciell Emelie.

Det borde du iallafall veta. För du är speciell.

Sköt om dig <3

Emil

Emelie, stå på dig.

Skit i de jävlarna och tro på din grej, det du står för.

Att skära sig är aldrig bra, gå ut och skrik istället.

Visst tar du bort smärtan periodiskt, men den kommer tillbaka.

BUP suger, jag har varit där och det är verkligen inte bra... De tror att du är psykiskt störd och behandlar dig som om du var det också.

Du verkar inte psykiskt störd, utan bara, jag hittar inget annat ord för det så jag måste nästan säga det; mobbad.

Att vara mobbad är aldrig kul, oavsett vad de mobbar dig för.

Om du vill gå ner i vikt hjälper det inte att bara sitta hemma och gråta över att man är "tjock", det som hjälper är TRÄNING. Börja träna, om du inte vill gymma så gå ut och rör dig 20 minuter om dagen, och öka takten periodvis så ska du nog se att kilona försvinner och om du fortsätter i den takten, samtidigt som du äter bra så kommer du hålla en konstant vikt.

Sensmoralen är: skit i alla andra, men det är bara du som kan ändra dig själv om du vill!

Ta hand om dig! <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info