Randig lugg

Hej och hå. Här sitter jag för tredje dagen i rad och färgar håret. Nu ska jag försöka få hela skiten blått, men ärligt talat tror jag inte det kommer fästa över det gröna.
Så jag får i värsta fall leva utan löshår tills jag har pengar att bleka skiten igen. För rosa har jag redan haft fem gånger innan, så det vet jag med 100 % säkerhet att jag passar i både med och utan löshår.
Så det är ju alltid en räddning. Tre veckor kvar, tre veckor kvar. <-- mantra för att tänka lite happy thoughts.
Jag skulle kört på rosa från början. Fan då. Men det blåa är helt okej, men det är mixen av blått och grönt som inte matchar alls.
PLUS att jag "råkade" klippa upp håret på vänstersidan så det ser helt... jävla fail ut + att jag råkade klippa luggen lite också. Ehe.

Tillbaks till anda raden i inlägget: jag färgar även svarta ränder i luggen som jag hoppas blir bra. Blev så inspirerad av Tilmas hår (se bild och förlåt att jag snodde den men du är fett snygg gumman<3) Visst är det snyggt? Liksom kärlek! :D

Så vi får väl se hur det blir. Bild kommer imorgon ^^  För då ska jag ändå till skolan och tömma skåpet så då fixar jag mig ju såklart. Orkar inte springa runt fixad hemma vaarje dag. Nästan varje dag går bra, men inte varje. Är lat. Yeah!

Aja det var allt för nu. Ses, hörs och möts la nån gång.





Tilma

Haha ful hon va :D

Men naw du är fin Emelie! hoppas håret blir som du vill :D<3

June

Coolt! Och att du vågar blått, fantastiskt. Men var rädd om håret!

alexz

du är fin i alla hårvfärger<3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info