Let's start a riot!

Min mage kurrar, trots att jag är mätt. Helt knäppt.
Det har gått bra med att äta mindre och mer nyttigt. Eftersom jag älskar sallad är det ju ett plus, för det är noll kalorier i typ?
Men läsk dricker jag än på helgen, det är lite svårare att sluta med men jag ska försöka.

Imorgon är det tuffare tag @ BUP klockan elva.
Bra start på dagen, liksom? Nej.
Jag kommer antingen komma därifrån helt flumm eller sur, så beware for a weird day!
Och jag ser inte alls fram emot DBT behandligen. Jag gillar inte de andra tjejerna där, de verkar läskiga.
Men nu är i alla fall mitt hår blont, nästan vitt överallt. Det är bra, det känns bra och då är det bra.

Skola imorgon. Psykologi B, Webbdesign och Mediakunskap. Inte lika roligt kanske. Och ärligt talat tycker jag inte psykologi var lika roligt som jag trodde.
Webbdesign, där ska vi designa en egen hemsida. Och tro mig, det är svårare att designa en hemsida än en blogg, men inte svårt direkt. Men sjukt jobbigt att komma på idéer på vad man vill ha. Men vi har underbara Klas i det ämnet, och han är en bra men stressad lärare då handelseleverna ska ha hjälp hela tiden.

Jag ska ha på mig min bruna Donkey Kong tröja och min gröna zebrarandiga hoodie och svarta jeans tror jag. Ångrar mig säkert imorgon, det händer alltid i princip.

Just nu ligger jag i min säng och smådagdrömmer om varma sommardagar där ens lugg är lång och fin och man har något längre hår i allmänhet och ser finare och smalare ut. Hottie with a Tomb Raider body.. (8)
Den låten är najs, fast den heter inte så, det var bara ett citat. Jag skulle gärna ha en TR kropp asså.  Men det får man ju inte utan fett mycket träning och jag orkar inte träna sånt, faktiskt. Jag är rätt bekväm av mig. HAHA.

Det var allt för nu, keep in touch!
Bambi

HAHAHA, vi båda är bekväma av oss.

DBT verkar inte bra & vi har båda samma åsikter om psykologi och webbdesign :C




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info