Random thoughts

Designen. Lika mörk som mitt inre, lika dyster som mig.
Men jag ska göra om den sen. Den är lite för deprimerande.

Imorgon ska jag trycka på min tröja och väska. Det ska bli roligt och spännande. Ser fram emot att ha färdigt det.
Fick MVG i Webbdesign. Känns bra, det bekräftar att jag kan göra hemsidor. Och det är snällt av lärar-Klas att ge mig högsta betyg i det. Lite kärlek till honom.
För övrigt, så är jag trasigare än vanligt.
De äkta leendena jag får när jag umgås med Bambi plågar mig. "Du ska inte le," säger Molnet.
"Leenden är till för de som förtjänar dem. Du, Emelie, förtjänar inte att le."
Det påklistrade glada ansiktet förföljer mig. Jag är inte jag. Jag är inte den jag en gång var.
Och det irriterar mig. Varför har jag förändrats?

Men det är väl som man säger; man mognar med åren. Men varför har jag gått från att vara tystlåten och blyg till översocial och pratglad? Det är inte ens så min personlighet ser ut. Jag ÄR blyg och tystlåten. Men jag tvingar mig omedvetet till att vara tvärtemot. Varför, det vet jag inte. Men det är inte okej någonstans.
Visst har det sina fördelar att vara social och glad, men inte när man istället tränger undan de riktiga känslorna man har djupt inom sig. De som borde visas istället.
På DBT:n igår gjorde vi "Sant eller Falskt" om känslor. En fråga löd:
Man är svag om man visar sin sorgsna sida.
Jag sa att det var sant. Kajsa och Elizabeth blev frågvisa. "Varför tycker du så? Det är inte fel att visa sina svaga sidor." Och så höll det på. Där satt jag ensam, med mina argument som verkade fattiga jämfört med deras påläsa kommentarer, och kände mig besegrad. Bäst att ge med sig innan de skäller ut en, tänkte jag och gav upp.
Men visst är det fel att visa sina svaga sidor för folk? Man måste visa sig stark, modig och glad. Visar man att man är svag, feg och ledsen så vill ingen vara med en. Då blir man lika ensam som man känner sig.
Livet är inte rättvist.

Suzanna

Jag tyckte om en av dina förra designer, den var nästan som denna, fast svart/röd/vit det var inte så länge sen du hade den, vet inte hur jag ska förklara den men den var fin! :)

Dina är fina nu med men ah!

Anonym

håller med dig, life isn't fare.

Tintin

Jag tycker att den nya designen är skitsnygg =)

Men alla dina designer är snygga ^^

Önskar att jag var lika bra som du på sånt

Tanja.

Vi är lika, du och jag, Emelie. Jag skulle vilja ta bort det där molnet som talar om för dig att du inte får le, Att du inte förtjänar att le. För det gör du. Det gör du verkligen.<3

Det du säger är sant. Visar man sig svag, så är man nästintill förlorad. Man blir iallafall lämnad. ensam. Så jo, det måste vara någonting fel, eftersom att man blir lämnad så fort man visar sitt sanna svaga jag. (Puss<3)

Bambi

Molnet är elak, du förtjänar att le. <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info