Min dag såhär långt






Jag kommer inte skriva värsta inlägget. Jag orkar inte, så jag ska fatta mig kort.

Jag vaknade tidigt, tidigt imorse. Hade tid hos psykologen tillsammans med BUP läkaren och mamma halv nio till 11. Väl inne på mötet, som jag inte kommer gå vidare in på, beslutades det att jag ska gå halvtid i skolan, och endast gå på de lektioner jag verkligen vill gå på. T e x webbdesign, foto, rörlig bild, digitalt skapande och psykologi.
På fredag ska jag, mamma och psykologen ha möte med rektorn för att gå vidare in på information, och jag vet inte närifrån halvtiden börjar.
Anledningen? Jo, läkaren anser mig så grovt deprimerad att jag kommer kollapsa om jag anstränger mig i skolan, och nu när jag tvingas in i DBT behandling så i oktober kommer mycket tid gå åt till det.
Mitt tillstånd har, vilket jag själv också märker, förvärrats. Men jag tycker ändå det är drygt att skolan ska åka på den smällen?


Efter mötet åkte jag och mamma till Ica och köpte donuts och pizza. Vi fikade när vi kom hem, jag med en kaffe latte och donuts och bulle, medan Kimona som är sjuk idag och mamma drack vanligt kaffe.

Efter fikan loggade jag in på datorn, tänkte blogga men hjärnan stod still. Loggade därför ut och var ledsen över att jag inte fått det offlinemeddelandet jag hoppats på. Msn ekade tomt på sådana.
Detta resulterade i att jag gick och la mig och sov i fem timmar, sedan väcktes jag av mamma och jag trodde det var en ny dag. Det var det inte.
Fixade min pizza, Ica's mozzarella. Det är den enda pizzan jag kan äta.
Åt halva och nu mår jag illa.

Loggade in på datorn och fixade om min bloggdesign igen. Ja, jag vet att det är tjatigt att den är ny hela tiden men jag vet fan inte hur jag vill ha den. Headern blev dock skabbig och ska göras om snart nog, och profilbilden ska bytas ut.

Jag är sjukligt trött och bara sick of everything. Vill ha en förändring men har inte råd. Vill byta till en cool, unik stil. Mitt hår är rätt unikt nu, i alla fall när man ser det  IRL.
Jag gillar det faktiskt, sådär. Dock blev det lite väl kort där bak! O:

Well, talk to you later perhaps. Bye
Bambi

Dom får inte låta dig gå halva dagen, du ska gå hela dagen!

Dom är onda, jag ska skjuta dom ): <3

Emma

håret ser väldigt fint ut :D

du förtjänar att må bra emelie :c får hoppas att det blir bra med halvtid i skolan.

åh, jag vill också ha psykologi, är massa intresserad av det ju ;c

fredrik

Skön tjej du är!!! Duktig på design också!

keep goin strong




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info