Födelsedagsbarn och kvällstankar

Vill börja med att sjunga "Ja må hon leva" till min Moa bby som blir 15 år idag!<3 GRATTIS GUMMAN!
Jag saknar dig hemskt mycket. Vi har inte setts sen i april tror jag. Fett synd. Du betyder massor för mig<3 Slänger in en ett år gammal bild på oss bara för vi är awesome.




Jag är helt hög av mina roliga mediciner som jag, ohyes, överdoserat lite grand. Fett chill ju.
HAHA jag börjar skriva "fett" typ as mycket. Det är inte mitt fel, jag skyller på Bert Arnold som inte finns för han är en gurka.
Jag sitter och gungar och svävar i mina tankar, diggar Greeley Estates, Kent och Jeffree Star med hörlurar och bara svänger som fan. Det är skitvarmt i mitt rum, men öppnar jag fönstret så kommer insekterna in och då skriker jag och väcker alla.
If She Only Knew nu. Så jävla bra låt. Fin...<3
Haha jag är helt woho. Men det är bra det.

Igår skrev Sebastian att om jag skadar mig, så skadar han sig. Det tycker jag var lite väl onödigt med tanke på att jag dagligen skadar mig, och han har ingen anledning att göra det pga mig. Känns bara dumt, och elakt från min sida. He's a nice guy, that Sebastian dude.
Finns många nice guys and girls faktiskt. Så jävla många. Men bara några få speciella faktiskt. Och jag hoppas ni vet vilka ni är, för det borde ni<3

HAHA ni låter jag som värsta fyllot, men jag har bara socker, Theralen, Abilify och Fluoxetin och Nifirex eller vadfan den heter i mig. Och lite aceton, socker socker socker och Pepsi. Är sjukt röksugen, för det var ett tag sen sist. Och jag vill knarka. Har velat ta kokain sen jag var nio år, haha. Det är awesome. Måste prova lustgas också. Och vattenpipa! Och lite annat smått och gott. En perfekt blandning av diverse. Benzo vore ju också fett najs.
Mikael har pratat så väl om den att man blir sugen, trots att det är en tablett och jag inte kan svälja tabletter. Men man kan mosa eller tugga.

Hm, nu ska jag ägna mig åt Martiny, Moa och Adam på msn. Ciao!



NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info