Uttråkad.




Har suttit och gjort två blogglayout ikväll. Egentligen skulle jag skrivit svenska analys, men å andra sidan skulle jag även jobbat med samhäll och pluggat inför MPR/MDK provet vi hade idag men det gjorde jag inte det heller. Skippade till och med estetisk verksamhet för att plugga men den tiden gick åt att redigera ljud vilket ändå var så mycket roligare. Filmen stressar mig!

Detta layout är jag dock inte nöjd med för det är något som envisas med att fucka och så cpar det hela skiten. Sämst.
Ska för övrigt ta blodprover vid 8 på torsdag. Hur nu det kommer gå med tanke på att jag har fobi för nålar...

Jag är trött, stressad och fortfarande sockersugen. Jag vill göra något men vet inte vad och orkar inte heller göra det. Och jag har lite sadface tankar för det verkar som mamma ångrat att Kibe kunde stanna över vilket jag inte riktigt vet hur jag ska framföra till honom. Hennes anledning, eller det är mest Tommys anledning som vanligt jävla fuckfacegubbe, så är det för att hans ena son och flickvän ska sova här den helgen. Men liksom ärligt, det säger de nu? Jag tänker liksom mer på hur svårt det kan bli för Kibe att hitta nån annanstans att få sova, eftersom ingen verkade kunna. Jag hatar mamma och Tommy, ohyes. Men för min egen del kommer jag att vara i Göteborg både 26, 27 och 28 juni. Liksom jag har inget bättre för mig och då kan jag passa på att umgås med Moa och andra jag inte träffar så ofta medan Metaltown pågår. För sen paxar jag Victor och så ska jag träffa Sebastian också. Och självfallet hoppas jag på att få träffa på Kibbsan också, även om det nu fuckar sig totalt med sovplatsen. Jag kan gissa på att jag kommer stå vid frihamnsbron och lyssna på banden som spelar och så blir det konstgräset, mc donalds glass och brunnsparken! :D Kommer förhoppningsvis bli en bra sommar.
Jag hoppas det, och att jag kan bli brun. Jag har typ inga pigment och det stör mig. Jag är avundsjuk på mörka människor, alltså inte kanske afrikamörka men typ indien-thailand brun. Mina ben är ärligt kritvita, jag jämförde dem med ett vitt papper och de hade samma färg. Hemskt.

Aja nu ska jag nog dra mig, så godnatt och sov gott.
Din V<3

Kibe förstår gumman. Tro mig <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info