Shit







































Alltså nu måste det vara något fel. Jag har gått upp 4 kg enligt vågen här hemma, på bara en och en halv vecka. Det är sjukt. Jag har inte ätit mer än vanligt, så jag börjar oroa mig för en sak: tänk om jag är gravid :O
Jag dör i så fall. Ska äta mindre och röra mig mer, och om jag fortfarande inte går ner så måste det vara så. Liksom, min mage brukar alltid vara platt på morgonen, men den senaste veckan har den varit lika utputande som på kvällen. Något är fel. Är det allt socker jag lever på, eftersom jag aldrig äter något annat än mackor? Äter 2-4 mackor dagligen, sen är det bara energidryck som är det andra jag får i mig. Men ändå, det borde inte vara det. Liksom, så mycket är det ju inte. Fast jag dricker ju en del oboy. En hel del. Men ofta man blir så tjock så snabbt av det?

Nej, jag ska pröva detta med mindre mat och mer motion. Annars finns det bara en annan anledning, och den vill jag inte ens tänka tanken på.

Vill så gärna bli smal till våren nu, kunna ha kläder som sitter fint. Är så jävla trött på att vara mullig. Ska bli vacker, det har jag bestämt. Till sommarlovet ska jag vara fin <:



NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info