Regning morgon.

Godmorgon. Jag sitter här i mitt rosa rum med mitt numera halvrosa, tupperade hår som inte kunde bli mer än dåligt denna ytterst stora bad hairday med stort B.
Jag väcktes klockan 10 av mitt alarm då tanken var att jag skulle följa med syster till stan för att lämna tillbaka de filmer vi hyrt på Hemmakväll för en vecka sedan (Neverwas, Fingerprints, Crazy Eight) samt köpa godis med hjälp av systers plånbok eftersom jag som vanligt är fattig, men regnet satte stopp för mitt sällskap då mamma inte vill jag ska dra på mig lunginflammation till råga på allt, så jag får stanna hemma.
Jag kan dessutom tänka mig att Kimona inte kommer köpa något godis, eftersom jag bara är jag, och hon ska ha filmkväll med sina kompisar och då kommer de ha sitt godis för sig själva. Det är inte roligt att vara fattig när man har världens godissug...



Om jag ser ut genom fönstret får jag se familjen Skata, de är urgulliga, speciellt fågelungarna. Jag älskar alla djur, utom insekter, så skatorna är mer än välkomna att pryda vår gräsmatta. Mamma brukar lägga ut överbliven måt till dem, så de har vant sig vid att få diverse maträtter numera och sitter gärna och väntar. Hur gulligt som helst!

Nu har jag inget mer att skriva om så det blir till att uppdatera senare under dagen. Och jag skulle nästan kunna döda för godis känner jag...

Nu finns inte längre Adams namn kvar, det är övertäckt. Jag ville skära ändå ner till benet, men jag  hindrade mig. Jag vill inte in till NÄL igen. Jag håller mig undan det.


XoXo the psycho



NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info