Svar till frågestunden



Jag börjar med att slänga in en bättre bild på hur håret blev.
Nu ser alla och jag tycker det blev okej, men stör mig på att luggen fortfarande är lila, haha.

Frågor och svar


Om du fick välja ett band, bara ett, som du måste lyssna på hela livet, vilket skulle det vara? (eller en artist)
Det skulle antingen vara Good Charlotte eller Kent. För GC har jag lyssnat på non stop sen jag var 12 så jag klarar ju av att lyssna på dem hela tiden, medan andra band tröttnar man lätt på. Kent vore för att deras musik gör mig glad och ledsen, får mig att känna och inspirerar.

Vad är din favorit maträtt?
Min favoritmaträtt är egentligen pastasallad med fetaost och dressing, men det jag äter mest är mackor för jag inte har någon ork att laga mat, haha.

Vad gör du helst en lördagkväll?
Om jag får välja helst så är jag ute hela natten med några vänner och gör saker man inte annars gör. Liksom lever livet. Eller så fotar jag och kopplar av. På sommaren skulle jag nog helst vilja vara i Göteborg en heldag även natt, och kanske dricka lite med någon vän.

Om du fick resa vart du ville, vart skulle du resa då?
USA utan tvekan. Jag gillar USA jättemycket och shoppingen är ju den bästa. Men ett varmt land vill jag också resa till.

Om du fick möjlighet att testa droger, skulle du göra det då, och varför?
Jag skulle gärna testa droger. Kokain, benzo och hash är på listan, samt syra.
Varför? Jo för jag anser att man lever bara en gång och då kan man lika gärna testa på lite saker, samt att jag anser knark en befrielse.


Hur många har du haft sex med?
Denna fråga tänkte jag först inte ha med, men jag tar med den ändå. Två personer frivilligt och en motvilligt. Så säg två, för den tredje som var den första vill jag inte räkna med.

har du sådana stora fina ögon?
naturligt asså:P eller sminkar du dig på ett speciellt sätt för att få ögonen att se större ut?
När jag bara har mascara så gör jag ingenting för att få ögonen större. Jag har enligt mig själv jättesmå ögon som jag inte gillar, men tack för att du kallar dem stora!<3
När jag har eyeliner försöker jag göra ögat större, men misslyckas jämt enligt mig då.


-Vad var det som gjorde att du blev att må såhär dåligt? Den största/första anledningen?
Det började när jag var liten, då mina hemförhållanden inte var de bästa.
Har mått dåligt sen jag föddes kan man väl säga, har aldrig varit lycklig. Min mor var och är fortfarande en mästare på att gapa och skrika, min far ska vi inte tala om. Min syster och jag bråkar mycket och jag har aldrig direkt haft vänner.
Sen har jag ju Molnet som är min vise man som berättar sanningar för mig om hur oduglig jag är. BUP kallar honom för en hallucination men de vet ju fan ingenting.

-När började du skära dig, varför just då? Varför skär du dig just nu?
Hur skär du, med vad skär du, och när skär du?
Första gången jag skar mig juni 2006. Månaden efter min 14e födelsedag.
Jag rispade mig med en nål, sedan skar jag mig efterhand med en sax tills jag fick tag i rakblad. Det hela var pga att jag ville visa min dåvarande största kärlek, sångaren i Good Charlotte, som absolut inte såg eller visste någonting så det hela var rätt onödigt, hur mycket jag älskade honom. Att jag offrade mitt blod för honom.
Numera skär jag mig dels för att jag tycker blod är vackert och intressant, för att det är spännande att se hur huden ser ut under skinnet och för att jag mår bättre av det. Jag skär mig än idag med rakblad.


-Varför inser du inte att du är vacker och värd ett underbart liv? Att du är snäll och massa bra?'
I mina ögon är jag det äckligaste och fulaste som finns på denna jord. Jag äcklas av mig själv samtidigt som jag sällan, men ibland, kan tycka jag är söt. Det beror helt på.
Snäll är jag inte, jag är hemsk mot allt och alla för att skydda mig själv och är aldrig bra. Värd ett underbart liv är jag inte, för jag är ond.

vad sa dina mamma när hon fick reda på att du skärde dig?
alltså, henne reaktion å sånt?
Första gången blev hon sur och arg. Sen nu för tiden blir hon bara irriterad och säger att jag ska skärpa mig. Hon liksom bryr sig inte, utan blir mer agressiv.

Kan vi träffas på jullovet? ♥

Älskade lilla Cupcake, tyvärr inte. Men till sommaren, då ska vi ses massor!<3

Vad vill du göra i framtiden?
I framtiden vill jag jobba som fotograf och flytta till L.A.
Dixi Wonderland

Jag kan ju säga så här eftersom jag är äldre och vet konsekvernserna av ditt handlande. Visst skära känns bättre för stunden men det är BARA för stunden annars skulle man inte fortsätta. När folk sa detta till mig, det jag kommer skriva till dig nu skret jag totalt i dom och ignorerade allt. jag hoppas att du verkligen försöker få in det jag skriver nu till dig för jag önskar att jag hade gjort det när dom sa det till mig: Att skära sig löser inga som helt problem. Personer som skär sig gör det för uppmärksamhet och istället för att lösa problemen så flyr man ifrån dom. Jag har inte sett dina armar men folk har sagt att dom är värre en mina vilket betyder att du kommer få ett helvete när du väl växer upp och ska ge dig ut i livet. Det värsta av allt är att när du väl hittar tillbaka och har kommit så långt som jag kommer du ångra att du slösade bort alla de åren på att skada dig själv.

Emma

nej, nu hann jag ju inte fråga något :c

håret ser väldigt fint ut, tycker jag <:

du är så underbar ändå alltså. vill träffas snart. <3




NAMN ALIAS

BLOGG WWW

VAD VILL DU SKRIVA?


Spara info